Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Nevada

Onroerend goed te koop in Nevada

Nevada gescheiden van het westelijke deel van het territorium van Utah en andere aangrenzende staten zijn: Californië, Arizona

Nevada is een van de westelijke staten van de VS, gekenmerkt door grote woestijnen, casino's die 24 uur per dag open zijn en entertainment waarvoor de grootste stad, Las Vegas, beroemd is. Las Vegas biedt rijke themahotels en luxe resorts, allemaal langs de hoofdstrip: de Las Vegas Strip.

Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Nevada, moet u de algemene situatie van de vastgoedmarkt kennen.

De prijzen hier stijgen naar het op één na hoogste tempo, na Seattle. Er worden op korte termijn geen prijsverlagingen verwacht, precies in de komende twee jaar.

De bouwers bouwen meer, maar ik denk niet dat we het buigpunt hebben bereikt of dat de dalende voorraad de bodem raakt.

De bouwsector in Las Vegas werd in feite tijdens de recessie weggevaagd omdat de verkoop verdween en bouwers stopten met handelen.

Vandaag zijn de totalen van onroerend goed te koop in Nevada snel aan het stijgen, kopers hebben recordprijzen betaald en bouwers blijven meer land verzamelen.

De meest actieve provincie is die van Clark, waar dit jaar tot april een stijging van 22% was vergeleken met dezelfde periode van vier maanden vorig jaar en een gemiddelde verkoopprijs van $ 374.440 noteerde in april, een stijging van '11% in vergelijking met de vorige jaar.

De onroerendgoedmarkt in Las Vegas voor 2018 ziet er niet alleen ongelooflijk uit, het is ook een golf die gemakkelijk kan doorgaan tot 2021, ongeacht wat de rest van de Verenigde Staten aan het doen is. Opgemerkt dient te worden dat Las Vegas in 2008 de zwaarst getroffen onroerendgoedmarkt in de Verenigde Staten was en de eerste onder verhinderingen en werkloosheid werd gerangschikt. Las Vegas heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en in 2013 werd het een dominante kracht over wat een stad doet om te overleven en te gedijen.

De onroerendgoedmarkt in Las Vegas wint aan kracht met snelgroeiende prijzen en een toename in bouw en onroerend goed te koop in Nevada.

  •  
    Verhuizen naar Nevada. Expatriate en woont in Nevada.

        Las Vegas: de op een na grootste stad in de Verenigde Staten na New York, het is ongetwijfeld een van de mooiste steden ter wereld. Beroemd om zijn gemeenten kan een haalbaar alternatief zijn. Waarvoor? Om je leven radicaal te veranderen! Als u in Nevada een woning koopt, kunt u naast een ...

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB